Geniet van een uniek Skûtsjesilen arrangement op 16 en 17 augustus bij het Woudagemaal!

08-08-2023 LEMMER – Geniet op 16 of 17 augustus van een exclusief arrangement bij het UNESCO Werelderfgoed Woudagemaal tijdens het SKS Skûtsjesilen in Lemmer. Kijk vanuit de panoramazaal van het bezoekerscentrum naar de wedstrijd in de baai van Lemmer, waarbij je kunt genieten van een onvergetelijke ervaring vol actie, ontspanning en een hapje en een drankje.

Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen van de spannende zeilwedstrijd, zorgen we voor een liveverslag op een groot scherm in de panoramazaal. Tijdens de wedstrijden bieden we twee consumpties naar keuze aan en serveren wij een lekkere borrelplank vol met smakelijke lekkernijen. Voorafgaand aan de zeilwedstrijd, welke om 14.00 uur van start gaat, kun je nog met een rondleiding mee door het ruim 100 jaar oude stoomgemaal.

De kosten voor dit arrangement zijn € 25,00 per persoon en te reserveren via info@woudagemaal.nl ovv Skûtsjesilen arrangement. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.

Arrangement:
Datum: 16 of 17 augustus
Locatie: Bezoekerscentrum Woudgemaal, gelegen aan de baai van Lemmer
Inclusief:

  • rondleiding door het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld en bezoek aan de expositie en film in het bezoekerscentrum
  • tafel in bezoekerscentrum met uitzicht over de baai van Lemmer
  • Liveverslag van het Skûtsjesilen op een groot scherm
  • Twee consumpties naar keuze
  • Een heerlijke borrelplank vol smakelijke lekkernijen
  • Prijs: €25,00 per persoon

Kleintje SKS Arrangement: Geniet vanaf de IJsselmeerdijk van het Skûtsjesilen!
Naast ons uitgebreide Skûtsjesilen arrangement bij het Woudgemaal, bieden we ook het “Kleintje SKS Arrangement” aan voor degenen die ook graag willen genieten van de zeilwedstrijd met oude vrachtschepen, maar geen bezoek willen brengen aan het Woudagemaal.

Op de wedstrijddagen 16 en 17 augustus heb je vanaf de IJsselmeerdijk een panoramisch uitzicht op de zeilwedstrijd, wat je een unieke kans biedt om de skûtsjes, platbodems die aan het begin van de vorige eeuw werden gebouwd om turf, mest en andere lading tot bij de boerderijen te brengen, in actie te zien.

De kosten voor dit Kleintje SKS arrangement zijn € 5,00 per persoon en kan worden betaald aan de kassa van het Woudagemaal.

Arrangement:
Datum: 16 en 17 augustus
Locatie: De IJsselmeerdijk, met een prachtig uitzicht op het Skûtsjesilen
Inclusief:

  • Toegang tot de IJsselmeerdijk, waar je een perfect zicht hebt op de zeilwedstrijd
  • 1 consumptie naar keuze te besteden in het bezoekerscentrum van het Woudagemaal
  • Prijs: €5,00 per persoon