Voorlezen en knutselen

22-07-2023 JOURE – Ga op reis in de wonderlijke wereld van het prentenboek ‘De Slimste’! Een humoristisch verhaal over ‘Roodkapje en de wolf’ van Mario Ramos. Voorgelezen door een Bibliotheekmedewerker.

Waar het verhaal over gaat? In het huisje van Roodkapjes grootmoeder trekt de wolf haar nachtjapon aan. Hij gaat nog even naar buiten, maar dan slaat de deur achter hem dicht! Alle sprookjesfiguren zien de wolf voor grootmoeder aan. Hij raakt gefrustreerd en hoopt vurig dat in ieder geval Roodkapje hem zal herkennen. Helaas… Dag oma! Wat hebt u een leuk wolvenmasker op! Wie is er nu slimmer: Roodkapje of de wolf?

Na het voorlezen knutselen de kinderen een eigen wolvenmasker! Helemaal in het thema van het verhaal. En natuurlijk gaan ze de deur uit met sprookjesboeken voor thuis. Meld je kind snel aan! Want er is maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar. Kaartjes bestellen kan via deze link