Eerste succesvolle regionale kaatspartij Joure

19-06-2023 JOURE – Op zaterdag 17 juni heeft kaatsclub Joure haar eerste succesvolle regionale federatie kaatspartij georganiseerd. De deelname van 30 kaatsers uit Joure en omgeving zoals Jubbega, Goenga, Grou, Akkrum, Heerenveen en Sint Nicolaasga was boven verwachting.

Er deden 6 kaatsers mee in de A klasse en 24 kaatsers in de B klasse. Er werd de gehele dag fanatiek en met veel enthousiasme op het sportveld van SC Joure gekaatst .

De eerste prijs in de A klasse ging naar Sjoerd Boonstra uit Akkrum. De tweede prijs in de A klasse werd door Jan Deelstra van kaatsclub Joure gewonnen.

In de B klasse waren Stephan Hoekstra uit Heerenveen, Bart Potma en Folkert Folkertsma van kaatsclub Joure de terechte 1e prijswinnaars. De tweede prijs werd gewonnen door Anne Rixt Bakker uit Goenga, Harmen Visser en Ryanna Weitenberg van kaatslclub Joure. De 1e prijswinnaars gingen allen met een mooie krans huiswaarts.