Commissievergadering Wetterskip live te volgen

22-06-2024 JOURE – De commissie dijken, steden en financiën vergadert op maandag 24 juni en is vanaf 19.30 uur live te volgen via:
Live-uitzending bestuursvergadering (externe website)

Inspreken
Als u wilt inspreken op een onderwerp kunnen we daar – beperkt – plek voor bieden. U kunt zich daar tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering voor aanmelden via bestuursadviseurs@wetterskipfryslan.nl. We nemen dan contact met u op om concrete afspraken te maken. Uitzending gemist? U kunt alle uitzendingen ook terugkijken (externe website).

De live-registratie is onderdeel van ons bestuurlijk informatiesysteem(externe website). Hierin staan vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten van vergaderingen van het algemeen bestuur. Ook zijn bijdragen van individuele bestuursleden en hun stemgedrag eenvoudig terug te zoeken.

Commissievergadering dinsdag 25 juni live via internet te volgen
De Commissie systeembeheer, Kwaliteit en Zuiveringen vergadert dinsdag 25 juni en is live via internet te volgen vanaf 19.30 uur. Live-uitzendingen bestuursvergaderingen (externe website)

Inspreken
Als u wilt inspreken op een onderwerp kunnen we daar – beperkt – plek voor bieden. U kunt zich daar tot uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de vergadering voor aanmelden via bestuursadviseurs@wetterskipfryslan.nl. We nemen dan contact met u op om concrete afspraken te maken. Uitzending gemist? U kunt alle uitzendingen ook terugkijken (externe website).

De live-registratie is onderdeel van ons bestuurlijk informatiesysteem(externe website). Hierin staan vergaderstukken, verslagen en besluitenlijsten van vergaderingen van het algemeen bestuur. Ook zijn bijdragen van individuele bestuursleden en hun stemgedrag eenvoudig terug te zoeken.