Werkzaamheden binnen de gemeente

17-06-2024 JOURE – Op meerdere plakken wordt er op dit moment gewerkt aan diverse projecten binnen onze gemeente. Hieronder een overzicht:

Sint Nicolaasga: Heemstrastraat, rioleringswerkzaamheden
Aan de Heemstrastraat in Sint Nicolaasga worden rioleringswerkzaamheden uitgevoerd. Het betreft een volledige stremming, doorgang hulpdiensten is niet mogelijk. De werkzaamheden starten op maandag 27 mei en zullen naar verwachting tot en met maandag 15 juli duren. Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met de heer Former Hoornstra van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of mail naar: info@defryskemarren.nl

Harich: Westerein, kabel- en leidingwerkzaamheden
Aan de Westerein in Harich worden kabel- en leidingwerkzaamheden uitgevoerd. Ter plaatse zal tijdelijk een eenrichtingsweg van kracht zijn. Het verkeer wordt omgeleid over de N359. Het landbouwverkeer wordt omgeleid over de Wyldemerkwei. Hulpdiensten kunnen het Westerein via de eenrichtingsweg bereiken. De werkzaamheden zullen naar verwachting tot en met vrijdag 26 juli duren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer Durk Grouwstra van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of mail naar: info@defryskemarren.nl

Lemmer: Parkstraat renovatie woningen
Aan de Parkstraat in Lemmer worden de woningen gerenoveerd. Het verkeer zal hierdoor in één richting gestremd zijn. Er wordt 3 meter vrije ruimte gehouden voor het passeren van hulpdiensten en de lijndienst. Voor overig verkeer is de weg in één richting gestremd. De renovatie duurt tot 8 november 2024. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de aannemer op telefoonnummer 038 465 1455.