Amsterdamse dag in Langweer

10-06-2024 LANGWEER – Traditiegetrouw vindt dit evenement elk jaar op de derde zaterdag van juni plaats. Deze keer op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur. Het centrum van Langweer wordt omgetoverd tot een gezellige markt voor jong en oud.

Wat mag je van deze dag verwachten?
Het inmiddels bekende draaiend rad, waar weer leuke prijzen mee zijn te winnen.Voor de kleintjes de bekende kleedjesmarkt. De gezelligheid zal worden ondersteund door muziek.

Ook dit jaar is de kofferbak verkoop in de Buorren!
Heb je net je zolder opgeruimd of zoek je een goede reden om dit te doen? Schrijf je dan snel in voor deze kofferbak verkoop. Je hoeft geen dure kraam te huren maar verkoopt je spullen zo vanuit de kofferbak van je auto! Opgeven kan via info@volksvermaken-langweer.nl. Wees er snel bij, want vol=vol. Voor de kinderen is er een rommelmarkt waar ze hun speelgoed kunnen verkopen.

Ook aan entertainment is gedacht. In de oude haven grote waterbalonnen waarin je kunt lopen op het water, rondvaarttocht op een sleepboot, draaiend rad, live muziek op alle terassen met aansluitend het Midzomeravond concert.