“Kultuur in de KuubsKist”

25-05-2024 LEMMER – Onder de noemer “Kultuur in de KuubsKist” kan je weer gaan genieten van een miniconcertje. Het concertje vindt plaats op het podium in onze meubelhal waar je lekker relaxed op de bank het optreden kunt beleven. De aanvang is 2 uur en het duurt tot 4 uur. De toegang is helemaal gratis. Morgen speelt “Moonvalley” op ons podium.

Duo Moonvalley brengt voornamelijk countrymuziek uit de afgelopen jaren. Dus oude bekende nummers, maar ook moderne nummers die pas zijn uitgekomen in Amerika. Ze zingen met een muziekband en doen dit tweestemmig. Waar ze niet van houden is muziek die te luid is en dus staat de versterker op een aangenaam luisterniveau.

Kortom laat je vandaag muzikaal onderdompelen in Ecologisch Kringloopcentrum De KuubsKist in Lemmer. We maken er samen met jou graag een gezellige, muzikale middag van.