Grasbaanraces zeer goed bezocht

25-05-2024 JOURE – Niet is het altijd fijn dat het weer ook mee werkt maar als dan ook nog eens de sfeer goed is tijdens een evenement is dat alleen maar prettig. Grootste winst was dat er vandaag niemand naast de baan raakte dat alle races ongeschonden uit de strijd kwamen. Ook dit jaar bleek de grasbaan races een groot succes te zijn.

Publiek kwam onbedoeld onder de modder te zitten die door de kracht van de motoren van de wielen afspatte. Menigeen was dan ook uitgerust met een paraplu, welke duidelijk een andere bestemming hadden dan voor regen. De organi9satie had alles goed voorbereid en alles liep dan ook uitstekend qua planning en tijd. Zeker een compliment waard!

Naast het vertier werd er natuurlijk ook nog eens ergens om gestreden. Voor een sfeerimpressie verwijzen wij u graag naar deze link. Foto’s werden gemaakt door D. Bruinsma.

De uitslagen vindt u hieronder: