Help vandaag mee om Ynte’s laatste wens te vervullen!

OUDEHASKE – De 18-jarige Ynte en zijn broer Sierd hebben beiden een stofwisselingsziekte. Met Ynte gaat het inmiddels zo slecht dat hij niet lang meer te leven heeft. Ynte heeft een laatste wens. Hij zou het erg fijn vinden wanneer vrachtwagenchauffeurs vandaag, vrijdag 24 mei 2024, langs het huis van zijn moeder willen rijden. Ynte ligt daar in de kamer. Hij zou het prachtig mooi vinden wanneer je dan even toetert.

Dus, ben jij vrijdag in de buurt van Oudehaske en heb je even een klein beetje extra tijd om langs de Jousterweg 162 in Oudehaske te rijden en even te toeteren voor Ynte dan zou dat een mooi gebaar zijn voor Ynte.

De vader van Ynte is al jarenlang vrachtwagenchauffeur en ook Ynte is liefhebber van vrachtwagens en het transport. Recentelijk is Ynte met de Make a Wish stichting naar de Scania fabriek geweest. Meer over Ynte en Sierd en over hun ziekte kun je op de speciale Facebook-pagina lezen.