FIIF organiseert Beweegweek voor ouderen in De Fryske Marren

17-05-2024 JOURE – FIIF organiseert in de week van maandag 27 mei tot en met vrijdag 31 mei de beweegweek voor ouderen. Het nationaal ouderfonds organiseert deze week en FIIF sluit hierbij aan. In de gehele gemeente hebben partners zich aangesloten om samen er een prachtige beweegweek van te maken. De beweegweek is voor inwoners vanaf 55 jaar.

Op maandag start de beweegweek in Lemmer met gelijk een gevarieerd aanbod. Van biljarten tot een lekkere lunch, tot een uitleg over het programma Stevig Staan. Onder leiding van professionals is er de hele dag wat te beleven. “Wij bieden graag alle ouderen de mogelijkheid om een dag te bewegen, maar ook om inzicht te krijgen in hoe ze zich fit en vitaal kunnen blijven. Dit doen we met een gevarieerd aanbod door de gehele gemeente.” zegt Lieke Lubbers, verenigingsondersteuner bij FIIF.

Verder is er op dinsdag 28 mei een doortrapgroep in Balk, en op woensdag 29 mei weer een vol aanbod in Joure. Daarnaast kan er op woensdag 29 mei ook gebruik worden gemaakt van de zonnebloemfiets. Een speciale elektrische fiets waar een rolstoel op kan om samen gezellig te fietsen, plezier voor iedereen! Donderdag 30 mei zijn er nog doortrapgroepen in Bakhuizen, Oudehaske, Oudemirdum & De Trije Doarpen. Op vrijdag 31 mei wordt de week afgesloten in Oudemirdum met opnieuw een gevuld programma.

Aanmelden kan eenvoudig via de website van Sportbedrijf DFM via sportbedrijfdfm.nl/beweegweek. Hier is ook het complete programma te vinden. Voor meer informatie mag u ook altijd contact opnemen met Lieke Lubbers van FIIF via 06-25323874. Samen gaan we voor een week vol plezier!