Jonge acteurs en figuranten gezocht

02-05-2024 JOURE – Ook dit jaar beleef je de Museumnacht Friesland bij Museum Joure! Zaterdag 28 september organiseert het museum een nieuwe Ghost Walk: een avondprogramma waarbij het museum ’s nachts tot leven komt. Het museum wordt omgetoverd tot een levend spookhuis en is leuk voor iedereen vanaf 14 jaar. Om er een geslaagde en griezelige avond van te maken zoeken wij acteurs en figuranten tussen de 16 en 25 jaar. Aanmelden kan vóór woensdag 22 mei: de audities vinden plaats op zaterdag 25 mei.

Wat voor jou?
We zijn op zoek naar acteurs/actrices en figuranten tussen de 16 en 25 jaar, die helemaal in hun rol als ‘spook’ kunnen kruipen. En bezoekers de stuipen op het lijf kunnen jagen door middel van spookachtige verhalen over het museum. Wil jij acteur of actrice worden bij de Ghost Walk? Dan verwachten we dat je enige toneel- of theater ervaring hebt. Je krijgt van ons een verhaal of rol, wat jij gaat ‘spelen’ in spookgedaante op de avond zelf. Als veel tekst uit je hoofd leren niet helemaal je ding is en het je toch leuk lijkt om mee te doen: dan is figurant misschien iets voor jou! We hebben namelijk ook enge figuren nodig die ronddwalen op het museumterrein.

Beschikbaarheid
Je bent beschikbaar op zaterdag 28 september tussen 18:00 en 00:00. Je krijgt passende kleding en wordt geschminkt om echt in je rol te kruipen! Wij zorgen op de avond zelf voor avondeten en versnaperingen tussendoor.

Wat bieden wij?

  • Een superleuke ervaring
  • Een mooie aanvulling op je CV!
  • Een bedankje van ons voor je inzet
  • Avondeten, versnaperingen en drinken
  • Duidelijke begeleiding en workshops vooraf om je optimaal voor te bereiden op je rol

Ben je enthousiast geworden en wil je graag meedoen? Super leuk! Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar Rieneke van der Wal: rieneke.vanderwal@museumjoure.nl.

Wij ontvangen jouw reactie (inclusief: naam, leeftijd, woonplaats en eventueel eerdere toneel/theater ervaring) graag vóór woensdag 22 mei. Vervolgens krijg je informatie over de audities die plaatsvinden op zaterdag 25 mei van 12:30 tot 15:30 in Joure.