Koningsdag ouderwets gezellig en druk

27-04-2024 JOURE – Waar het in de ochtend nog veel weg had van Joustermerke qua drukte nam het in het begin van de middag duidelijk af met de drukte. Grootste oorzaak uiteraard de regen die besloot over Joure te trekken. Gelukkig was het na een uurtje weer voorbij en konden mensen zich weer storten op de kleine kraampjes met aangeboden (2e hands) artikelen.

Ook de horeca kreeg het na de lunch steeds drukker met gasten. Eerst kwamen de gasten met een late lunch, maar toch ook veel mensen die daarna bleven plakken op de diverse terrassen en natuurlijk ook binnen. Naast de goede en gemoedelijke sfeer in het centrum van Joure kan en kon iedereen terug kijken op een succesvolle en mooie dag.

Uiteraard mogen de foto’s niet ontbreken die iets van de sfeer weergeven via deze link.