Midsimmerfestival vraagt extra handjes

18-04-2024 ECHTEN – Op 22 juni aanstaande organiseert Stichting Kunst en Meer het Midsimmerfestival in Echten. Van ’s ochtends vroeg tot zonsondergang zijn er allerlei culturele activiteiten voor jong en oud. Er zijn onder andere beeldend kunstenaars die zich laten inspireren door het Tjeukemeer, er is muziek, er wordt gedanst. De brandweer van Echten showt de nieuwe hulpverleningsboot, het skûtsje De Trije Doarpen ligt in de haven, die dan officieel geopend wordt.

Werkzaamheden
Dit festival kan niet zonder extra handjes. We zoeken voor zowel de 21ste (opbouw) als voor de 22ste juni mensen die zin hebben om mee te helpen. Voor 22 juni zoeken ze vrijwilligers als gastheer/gastvrouw, als parkeerwacht en als toezichthouder.

Geef je op!
Lijkt het je leuk om te helpen bij het Midsimmerfestival? Meld je dan aan via deze link of neem contact op met de medewerkers van het VIP! via vipjoure@sociaalwerkdekear.nl