Balk Vaart! Opening watersportseizoen

11-04-2024 BALK – Maak je klaar voor een dag vol actie in Balk op zaterdag 27 april. Aan de oevers van de Sleattemermar wacht een bruisende watersportmarkt op je, samen met springkussens en verfrissende waterballen voor jong en oud. Maar dat is nog lang niet alles…

Ontdek de levendige sfeer van de bruisende braderie in het hart van het centrum met fantastische livemuziek aan de Meerweg.  En geen zorgen over het reizen tussen al deze geweldige locaties – de comfortabele paardentram en de watertaxi staan klaar om je heen en weer te brengen!

Zin in wat actie op het water? Waag je dan aan een onvergetelijke SUP-ervaring op de schilderachtige Luts, of bewonder de adembenemende zeilwedstrijd tussen een vloot Skûtsjes op het majestueuze Slotermeer. 

Kom en doe mee aan dit onvergetelijke waterfeest in Balk, waar plezier en avontuur op je wachten op elke hoek van de straat en het water!