Theatershow met Wim Kieft, Gert-Jan Verbeek en Eddy van der Ley

31-03-2024 NIJLAND – De Mande in Nijland is op 25 mei om 20.00 uur de plek welke de theater tour van Wim Kieft, Gert-Jan Verbeek en Eddy van der Ley aandoet.

Wim Kieft zal tijdens zijn theater voorstelling vertellen over hoe het hem verging tijdens de grootste pieken en de diepste dalen en bij zijn ‘comeback’, daarover wordt hij bevraagd door sportverslaggever en journalist Eddy Van der Ley. Een verhaal over tegenslagen en hoop, over strijd en overwinning.

Gert-Jan Verbeek is een Nederlands voetbaltrainer, voetbalanalist en voormalig voetballer. Ook was hij regelmatig te zien in het voormalige praatprogramma Veronica Inside. Daarnaast is hij actief als analist voor ESPN. Verbeek speelde voor sc Heerenveen en SC Heracles ’74. In 1994 zette hij een punt achter zijn carrière en begon hij een carrière als trainer.

Eddy van der Ley begon als freelancer aan zijn journalistieke loopbaan, bij de Twentsche Courant/Tubantia. Hij schreef voor diverse (buitenlandse) bladen en tijdschriften, maar was – tussen 1991 en 2015 – vooral actief voor het Algemeen Dagblad, als (onderzoeks)journalist, sportverslaggever en correspondent. Vanaf 2014 is hij ook actief in de theaters. Van der Ley doet theatertours met onder meer Willem van Hanegem, Wim Kieft, Bas Nijhuis en Bjorn Kuipers

Kaarten voor deze theatershow zijn verkrijgbaar bij De Mande (Nijland), Slagerij Annema (Bolsward) en bij Da Frizel in Wommels. Kaarten €25,- per persoon.