‘Doopsgezinden wereldwijd’ door Henk Stenvers

19-03-2024 JOURE- Activiteit in maart ter gelegenheid van het 200 jarig bestaan van de Doopsgezinde Kerk in Joure. Tijdens Vier-de-zondag op zondagmiddag 24 maart lezing door Henk Stenvers.

De Doopsgezinde Gemeente Joure maakt van 2024 een feestelijk jaar, want het kerkgebouw is dan 200 jaar oud. Het wordt een jaar met elke maand wel een bijzondere activiteit, waar niet alleen belangstellenden van onze gemeente, maar ook anderen bij betrokken kunnen worden. Op zondagmiddag 24 maart is iedereen die belangstelling heeft voor deze lezing van harte welkom.

Op zondagmiddag 24 maart 2024 om 17.00 uur verzorgt Henk Stenvers een lezing in de Doopsgezinde Kerk Joure. Henk Stenvers is sinds juli 2022 officieel voorzitter van Mennonite World Conference, de koepelorganisatie van alle doopsgezinde en verwante vredeskerken ter wereld.

In zijn lezing gaat Henk Stenvers ons vertellen over de “Doopsgezinden Wereldwijd”. Toegang is gratis. Na afloop van de lezing is het mogelijk om boerenkool te blijven eten, dat door gemeenteleden is klaargemaakt. Wil je blijven eten? Geef dit door via het aanmeldingsformulier* op de website www.doopsgezindjoure.nl/jubileum.

*Allergie of dieet kan hier worden doorgegeven.