‘Op Nij Feriene’ speelt ‘Walk the Line’

05-03-2024 BANTEGA – De repetities zijn begonnen van  Walk the Line. Het verhaal van Johnny gaat over dood, liefde, verraad, zonde, geloof en natuurlijk over muziek. Hiervoor heeft de vereniging extra hulp inschakelt van The Band of Brothers! De band bestaande uit: de twee broers Rein & Sieger Planting en Tiemen Bakker, en speciaal voor deze productie Johan Bakker.

Uitvoer datums zijn:
do  7 maart , vr 8 maart,  za 9 maart, di 12 maart, vr 15 maart , za 16 maart, di 19 maart ,vr 22 maart, za 23 maart. De locatie is aan de Grietenijdijk 5 te Bantega. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

Over ‘Op Nij Feriene’
‘Op Nij Feriene’ is een bloeiende en zeer actieve toneelvereniging uit Bantega voor volwassen- én jeugdtoneel. Ieder jaar staat de vereniging in de periode februari-maart garant voor een toneelvoorstelling waarbij toneelwetten en –regels subtiel worden overtreden.

De belangrijkste ambitie van de vereniging is om iets te laten zien wat wij én andere nog niet eerder deden. Onder regie van ambitieuze regisseurs en met een gedreven spelersgroep levert dat steeds een verrassende en vermakelijke toneelavond op, want: een uitdaging voor de spelers om te spelen levert uitdagend toneel voor de bezoekers op.