Webshop-outlet scan-and-go punt in Joure

12-02-2024 JOURE – Vanaf maandag 26 februari kunt u bij Webshop-outlet aan de Celsiusweg 10 in Joure terecht voor een nieuwe en snelle manier om uw pakketten te verzenden. Wij zijn namelijk het eerste PostNL punt in Nederland dat gebruik maakt van een scan and go systeem. Dit betekent dat u alleen uw pakket met een verzendlabel hoeft te scannen en af te geven, zonder in de rij te hoeven staan of een verzendlabel hoeft te kopen. Ideaal voor bedrijven en particulieren die veel online bestellen of verkopen.

Dit nieuwe PostNL punt is een pilot, waarbij we de klanttevredenheid en de efficiëntie willen testen. We hopen natuurlijk dat het een succes wordt en dat we deze service kunnen blijven aanbieden. Daarom nodigen we u van harte uit om het zelf te proberen en uw ervaringen met ons te delen. U kunt ons vinden op Celsiusweg 10 in Joure (Webshop-outlet.nl) en zijn geopend van 8:30-18:00 uur op alle werkdagen.

Met het scan and go systeem willen we u een snelle en gemakkelijke manier bieden om uw pakketten te verzenden. U hoeft alleen maar uw pakket met een verzendlabel te scannen en af te geven, en wij zorgen voor de rest. Zo bespaart u tijd en moeite, en kunt u vertrouwen op de betrouwbare service van PostNL. Wij hopen u snel te zien bij ons nieuwe PostNL punt!