Een oproep voor de (sport)verenigingen en (sport)clubs in Gemeente De Fryske Marren!

09-02-2024 JOURE – In samenwerking met Sportbedrijf DFM zetten we ons in om inwoners met een beperking toe te leiden naar (passend) sportaanbod, ook wel ‘aangepast sporten’ genoemd. Hiervoor lukt het soms om binnen een reguliere groep te sporten, soms is juist aangepast aanbod nodig.

Nu gebeurd er in onze gemeente al veel qua aanbod om iedereen zoveel mogelijk mee te laten doen, dus dat is super! Zelfs zo, dat we daar niet altijd weet van hebben.

Om dat in beeld te brengen en te weten wat er speelt bij verenigingen (maar ook dat we met elkaar nog beter een match kunnen maken tussen vraag en aanbod!), hebben we een vragenlijst opgesteld. Het invullen neemt 5 tot 10 minuten in beslag.

Ben jij trainer/bestuurslid/vrijwilliger bij een club/vereniging, zou je deze dan willen invullen? Of natuurlijk doorsturen naar iemand van een club/vereniging/sportschool die hier aan mee kan doen? Dat kan via deze link.

Samen maken we de samenleving inclusiever!
Alvast bedankt!