Tûk Wenjen: informatieavonden Oudemirdum en Sint Nicolaasga

27-01-2024 JOURE – Hoe kunnen wij onze woning verduurzamen? Waar begin ik dan mee? Wat zijn de mogelijkheden en waar moeten we allemaal rekening mee houden? Zijn er financiële regelingen om het voor mij haalbaar te maken? En hoe vraag ik ze aan? Meldt u dan nog snel aan voor één van onderstaande avonden.

– Woensdag 31 januari, Oudemirdum, MFC It Klif
– Donderdag 15 februari, Sint Nicolaasga, zalencentrum Sint Nyk

Programma
We starten om 19.30 uur met het programma en u kunt vanaf 19.15 uur de zaal in. Na een plenaire presentatie is er voldoende ruimte om vragen te stellen en gesprekken te voeren met alle aanwezigen. Ook onze Energiecoach is er bij. We sluiten de avond af om ongeveer 21.30 uur.

Aanmelden
We willen vooraf graag weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Daarom vragen wij u om u aan te melden via de website van Tûk Wenjen.

Verhinderd en wel geïnteresseerd?
Kunt u niet aanwezig zijn en wilt u wel graag meer weten over Tûk Wenjen en het verduurzamen van uw woning? Kijk dan op de website van Tûk Wenjen.