Wintermarkt Joure

17-12-2023 JOURE – Op vrijdag 22 december wordt het centrum van Joure van 14:00 – 20:00 uur omgetoverd in wintersfeer. Kom je verwonderen bij de maar liefst 55 met led verlichte bomen en andere objecten, de vuurkorven en de gezellige Wintermarkt op de Midstraat. 

Vrijdagmiddag, de start van de kerstvakantie. Hét moment om nog even voor de laatste cadeaus door de sfeervolle Midstraat te struinen. Genieten van ‘koek en zopie’ bij de foodtrucks en de restaurantjes. Je handen warmen aan een beker Glühwein of warme chocomelk, een stuk vers gerookte vis proeven en met de mooiste cadeau’s naar huis gaan.

Bij zowel de winkeliers als de standhouders vind je de mooiste producten. Van prachtige, leren tassen en portemonnees, wollen plaids, hoeden en shawls, vintage en nieuwe dameskleding, natuurlijke haarproducten, fijne zeepjes, stoere woonaccessoires tot schattige babykleertjes, kraampakketten en houten kinderspeelgoed. Er is voor elk wat wils.

Ook voor ingrediënten voor een heerlijk kerstmenu is een bezoekje aan de Wintermarkt (en de winkeliers aan de Midstraat) een aanrader! Wijnen, bier, kaasjes, borrelboxen, gerookte ganzenborst en paling, worsten, honing, kruiden, thee en knoflook; er is een keur aan heerlijkheden te vinden.