De Alleskunner van De Fryske Marren 2024

16-12-2023 JOURE – Ben jij tussen de 12 en 18 jaar en beschik jij over uitzonderlijke vaardigheden? Dan is Sportbedrijf De Fryske Marren op zoek naar jou! Op woensdag 3 januari 2024 vindt de spannende competitie in de gemeente plaats: de Alleskunner van De Fryske Marren.

Dit jaar introduceren we naast de jongerenversie ook een 18+ versie op vrijdag 5 januari, waarmee we ook sportteams en andere enthousiaste 18+ deelnemers uit de gemeente willen uitdagen.

Tijdens dit sportieve evenement gaan 30 18+ plussers en 50 jongeren met elkaar de uitdaging aan. Allemaal voor 1 doel. Dé Alleskunner van de Fryske Marren worden. Elke ronde vallen er 2 kandidaten af, totdat er één winnaar overblijft. De ultieme winnaar wordt bekroond tot dé Alleskunner van De Fryske Marren.

Denk jij dat je alles aankunt? Aarzel dan niet en meld je snel aan via de website van het Sportbedrijf. Voor meer informatie en het aanmeldformulier kan je terecht op www.sportbedrijfdfm.nl/alleskunner. Samen maken we van de Alleskunner van De Fryske Marren 2024 een onvergetelijk evenement!