Schenk uw DE punten aan de Voedselbank

06-12-2023 JOURE – De voedselbanken verstrekken dagelijks voedsel aan de armste mensen in Nederland. We streven daarbij naar een combinatie van verse producten zoals groente en fruit, en langer houdbare producten, zoals koffie. Hartje winter, koud en guur: dan hebben veel mensen toch extra zin in een lekker en warm kopje koffie. Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie’ doen vanzelfsprekend. In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens.

De vrijwilligers bij de voedselbanken geven elke week eten aan mensen die dat het hardste nodig hebben. Koffie is een luxe artikel dat niet vaak in het pakket zit. Door je D.E waardepunten te schenken aan de voedselbanken wordt een lekker kopje koffie voor nog meer mensen bereikbaar. Met het schenken van D.E waardepunten aan de voedselbank draagt u bij aan het steunen van de voedselbanken met pakken Douwe Egberts koffie.

Doneren aan de voedselbank?
Dat kan door:
a) financieel door geld te storten op rekening no. NL81 RABO 0326 1495 54 t.n.v. Diaconale werkgroep solidair Skarsterlân onder vermelding Gift Voedselbank
b) het geven van levensmiddelen of Douwe Egberts koffie punten.
Deze kunt u afgeven op vrijdagmorgen tussen 8.45 uur en 9.45 uur bij de voedselbank (Brugstraat 1, Joure)