Stichting Westermeer verstrekt €23.400,- aan subsidies

11-11-2023 JOURE – Het bestuur van de Stichting Westermeer heeft in haar vergadering een zes-tal subsidies toegekend. De Stichting Westermeer richt zich vanaf 1 januari 2014 op het grondgebied van de voormalige gemeente Skarsterlân plus Terherne. De Stichting Westermeer heeft jaarlijks ongeveer € 180.00,00 beschikbaar voor het verlenen van subsidies.

– Postduivenhoudersvereniging Douwenocht voor een bijdrage in de kosten van het vervangen van de houten vloeren in het verenigingsgebouw (Slotweg 9 te Sint Nicolaasga) heeft Stichting Westermeer een bijdrage van € 4.400,00 toegezegd.

– Buurtvereniging De Fugeldobbe voor een bijdrage in de kosten van de aanschaf van een nieuwe tent heeft Stichting Westermeer een bijdrage van € 650,00 toegezegd.

– Hippische sportvereniging De Hjouwer voor een bijdrage in de kosten van de aanschaf van nieuwe materialen/parcours heeft Stichting Westermeer een bijdrage toegezegd van € 1.700,00.

– Tennisvereniging Rottum voor een bijdrage in de kosten van het bouwen van een eigen clubhuis heeft Stichting Westermeer een bijdrage toegezegd van € 15.000,00.

– Vereniging Moai Skarsterlân voor een bijdrage in de kosten voor het laten maken van een website heeft Stichting Westermeer een bijdrage toegezegd van € 800,00.

* Jeu de Boules en Koersbal vereniging “Rjochtút mei in Bochtsje” voor een bijdrage in de kosten van het renoveren van 5 bankjes heeft Stichting Westermeer een bijdrage toegezegd van € 500,00.

Wat doet Stichting Westermeer
Stichting Westermeer wil de helpende hand uitsteken om belangrijke initiatieven op genoemde terreinen een zetje in de goede richting te geven. En dat heeft de Stichting Westermeer in de ruim vijfenvijftig jaar van het bestaan gedaan inde vorm van subsidies voor projecten ‘tot nut van het algemeen’.