Beautysalon Moniek – Opladen in heerlijke rustgevende klanken

05-11-2023 JOURE – Een stemvork behandeling geeft door middel van geluid, trilling en verschillende frequenties beweging door in het lichaam waar het nodig is. Het helpt het lichaam en de geest tot rust te komen. Eventuele blokkades mee helpen verwerken of zelf op te lossen. Het spreekt het zelfgenezend vermogen aan van ons lichaam en kan daardoor veel soorten klachten verzachten of zelfs helen.

Het geeft een diepe ontspanning teweeg in spieren, brein en organen. En brengt lichaam en geest weer beter in balans. Alles heeft trilling of te wel frequentie. Alles heeft een net even andere frequentie. Door het terug te brengen in zijn juiste frequentie komt het weer in balans. Zodat blokkades verdwijnen en alles beter stroomt en het obstakels opruimt.

In de behandeling wordt gewerkt met een aantal verschillende stemvorken, die boven en op het lichaam worden gehouden. Alle kleding kan gewoon aan blijven. Deze uitgebreide stemvork behandeling duurt ongeveer ander half uur en kost €51,00. Er is tevens een kennismaking stemvork behandeling die korter duurt en wat minder intensief is maar heerlijk om te ervaren. Deze kost €31,00.

Als kennismaking krijgt u in de maand november de stemvork behandeling voor de helft van de prijs. De uitgebreide stemvork behandeling nu voor €25,50. En de korte stemvork behandeling voor €15,50. En na afloop van deze heerlijke diepe ontspanning een kopje thee of water om weer even te landen.