Jij danst toch ook mee?

19-09-2023 JOURE – Oktober staat bij It Toanhûs in het teken van DANS. We bieden deze periode verschillende lessen aan waar je gratis één of meerdere proeflessen kan volgen. Zo kan jij kennis maken met dans, de lessen bij It Toanhûs en zo jouw eigen talent ontdekken.
Dans je al bij ons, dan is dit je kans om eens te kijken bij een andere dansstijl! Super leuk!

Oktober dansmaand… Hoe, wat, waar?
Op verschillende locaties zijn er danslessen waar je je voor kan opgeven. Hieronder vind je een overzicht per locatie van de lessen, tijden en beschikbare data.

Ik wil een proefles meedoen! Wat moet ik doen?

Gaaf dat je een proefles wilt volgen. Kijk hieronder hoe jij je kan opgeven:

Het hangt er dus van af of je al bij ons bekend bent als lid of dat je nog geen lessen bij ons volgt.

Ben je nieuw bij It Toanhûs -> meld je aan via de website voor een proefles. 
Via deze link kom je bij het aanmeldformulier op onze website. Hier geef je je op voor een proefles. Let op: kijk goed in bovenstaand schema naar de beschikbare lessen. Niet ons complete dansaanbod doet namelijk mee aan de oktober dansmaand. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging op je opgegeven email adres.

Dans je al bij It Toanhûs -> stuur een mailtje naar info@toanhus.nl
Geef in de mail aan welke proefles je wilt volgen. Wij zorgen dat je op de lijst komt.

Veel gestelde vragen

  • Voor hoeveel proeflessen mag ik me opgeven?
    Je mag je voor zoveel proeflessen opgeven als je wilt. (Zolang je die ook echt wilt volgen natuurlijk) Op die manier kan je verschillende dansstijlen ontdekken.
  • Wat kost een proefles? 
    Een proefles is, zoals altijd bij ons, gratis. Zodra je besluit om je in te schrijven, dan kan je dit via de website doen. Hier staat ook de contributie voor de danslessen vermeld.
  • Wat moet ik meenemen naar een proefles?
    Het is handig om kleding aan te doen waar je je fijn in kan bewegen. Daarnaast zijn gym-/dansschoenen met een lichte zool fijn. Voor de lessen klassiek ballet draag je balletschoentjes of sokken. Als je sokken aandoet, is het handig om oude sokken te gebruiken zonder antislip. Nieuwe sokken zijn vaak te glad en van sokken met antislip komen er gevaarlijke gladde plekken op de vloer.  Zorg dat lange haren vast zitten en neem een drinkfles met water mee. Verder hoef je niks mee te nemen, alleen heel veel enthousiasme!

Heb je een andere vraag?
De administratie van It Toanhûs is telefonisch op werkdagen te bereiken van 8.30 – 12.00 u. Even binnenlopen op onze hoofdlocatie in Joure kan natuurlijk ook. 0513-417555. info@toanhus.nl