Coördinator Maatjes bij Humanitas

11-09-2023 JOURE – Vrijwilligers van Humanitas begeleiden mensen die het tijdelijk niet redden om op eigen kracht iets aan hun situatie te verbeteren. Als vrijwillig coördinator Maatjes zorg jij voor een goede match tussen een deelnemer en vrijwilliger en ben je aanspreekpunt voor deelnemers en vrijwilligers.

Werkzaamheden

  • koppelingen tot stand brengen tussen deelnemers en vrijwilligers
  • uitvoerende vrijwilligers begeleiden
  • werven van nieuwe vrijwilligers
  • samen werken met de andere coördinatoren
  • contact onderhouden met verwijzers

Profiel

  • initiatief nemend
  • zelfstandig werkend
  • sociaal
  • empathisch
  • flexibel

In je vrije tijd iets doen voor een ander? Dan is Humanitas De Friese Meren op zoek naar jou! Spreekt deze vacature je aan en heb je zin hier aan de slag te gaan, meld je aan als vrijwilliger via deze link of neem contact op met de medewerkers van de VIP! via VIP@sociaalwerkdekear.nl