‘Natuur Cultuur(fiets)tochten’

21-08-2023 JOURE – Na de positieve reacties van de editie’s in 2020, 2021 en 2022 wordt er in de zomer van 2023 (27 augustus en 10 september) wederom een tweetal Natuur- Cultuur(fiets)tochten georganiseerd onder de naam: ‘Wind mee…’

Per activiteitenmiddag kunnen er maximaal 50 personen deelnemen aan dit unieke en cultureel-artistiek-milieuvriendelijk project. Aankomende zondag (27 augustus) wordt de 1e culturele fietstocht gefietst, waarbij ongeveer 25 kilometer zal worden gefietst. Start en Finish (Vanmark, coffee & cycling Midstraat 128 te Joure) Aanvang: 13.30 (einde ongeveer 16.30 uur)

Inschrijven
Je mag je inschrijven voor 1 fietstocht , maar aangezien het diverse routes en muzikale programma’s zullen zijn, kun je ook aan beide tochten deelnemen. De bedoeling is dat men bij de eerste locatie samenkomt voor koffie/thee en iets lekkers. Na de koffie vindt het eerste mini-concertje plaats, vervolgens gaat men fietsen en wordt u onderweg nogmaals getrakteerd op 2 bijzondere concertjes in de openlucht, maar op bijzondere locaties. Om 16.30 sluiten we de middag nog even gezellig af.
De totale kosten (inclusief alle catering) bedragen €20,- per persoon. Wilt u zich nu alvast inschrijven dan kan dat via een aanmelding VVV-Joure of reserveer via info@naska.nl

Muzikale omlijsting wordt verzorgd door het NASKA Strijkkwartet. De muziek is easy-listing/ licht-klassiek en er zal ‚oude’ en ‚moderne’ gedichten en proza voorgedragen worden. Kernwoorden: gezelligheid, ontspanning en onthaasten. Uiteraard gaan we onderweg ook met volle teugen genieten van de flora en fauna op het prachtige Friese platteland.