IFKS Skûtsjesilen Sloten

20-08-2023 SLOTEN – Beleef de Iepen Friese Kampioenschappen. Kom naar de 4e wedstrijd in Sloten. Aanschouw de zeilwedstrijden vanaf de wal of via een rondvaartboot. Uiteraard is er na de wedstrijd een groot feest in de stad.

De IFKS wedstrijden (Fries Kampioenschappen) vinden plaats na de SKS wedstrijden. Er doen vier klasse mee. Starttijden (onder voorbehoud): C-klasse: 09.15 uur, B-klasse: 11.00 uur, a-klein: 12.45 uur, A-klasse: 14.30 uur. Er is dus de hele dag spektakel! Bijna elke dag wordt er gezeild. Er is 1 rust- of inhaaldag. Na Sloten zijn de dorpen/wateren van Echtenerbrug en Lemmer aan de beurt.

Let op: data / tijden zijn onder voorbehoud. Als er geen wind staat kan er niet gezeild worden. Houd altijd de website www.ifks.frl in de gaten voor de actuele gegevens. De wedstrijd begint op dinsdag 22 augustus om 09.15 uur