Ballonvaren tijdens de Friese ballonfeesten

19-07-2023 JOURE – De Friese Ballonfeesten zijn sinds 1986 een van de grootste ballonevenementen in Nederland. Van 26 tot en met 30 juli gaan de poorten van de Nutsbaan in Joure voor de 36e keer open. Iedere avond gaan er prachtige gekleurde ballonnen de lucht in. Het belooft een adembenemend schouwspel te worden boven Joure en de omringende Friese meren.

Als hoogtepunt zal op vrijdag- en zaterdagavond het ballonspektakel worden afgesloten met een sprookjesachtige Night Glow. Daarna kunnen de voetjes van de vloer op het muziekplein bij optredens van diverse artiesten. Alle dagen is er op het terrein een gezellige familiekermis voor jong en oud. Je zult oren en ogen tekort komen!

Wil jij zelf een keer beleven hoe het is om te varen in een ballon? Boek dan nu je ballonvaart! Een ballon boeken.