Ut ’e Keunst op zoek naar muzikaal talent

08-01-2017 JOURE – Ut ’e Keunst is hét solistenconcours in de gemeente De Fryske Marren. Jongeren en jeugd tot en met 20 jaar die wonen en/of spelen in deze gemeente kunnen zich aanmelden. Tijdens dit concours mogen de deelnemers een muziekstuk naar keuze uitvoeren, met een lengte van maximaal 5 minuten.

Dit betekent dat de juryleden géén partituur voor zich hebben, maar beoordelen op wat ze horen én zien.

Deelnemers kunnen meedoen op een muziekinstrument naar keuze, maar ook zangers en zangeressen zijn van harte welkom! De muziekstukken kunnen individueel worden uitgevoerd, in duo’s of in ensembles van maximaal vijf personen.

De eerste editie, op zaterdag 11 februari 2017, vindt plaats in de Brede School in Joure, aan de
Koningin Julianalaan 3.

Opgeven doe je via: https://www.utekeunst.nl/aanmelden/