Zomer (weg)werkzaamheden

Lemmer: wegwerkzaamheden Wielewei
Vanaf woensdag 8 juli tot en met vrijdag 17 juli worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Wielewei in Lemmer. De werkzaamheden betreffen het aan weerszijden verbreden van de asfaltrijbaan door het aanbrengen van een puinverharding. De weg wordt verbreedt met circa 1,20 meter.

Het betreffende weggedeelte is in deze periode in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten, het achterliggende woongebied is bereikbaar via de Melkweg, Verlaet en Carbeel. De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf A. Faber B.V.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met O. de Jager van gemeente De Fryske Marren via telefoonnummer 14 05 14 of met A. Faber van Aannemersbedrijf A. Faber B.V. via telefoonnummer 06 10 37 17 26.

——————————————————————————————————————-

Balk: afsluitingen Jacob Bremerstrjitte
Wonen Zuidwest Friesland renoveert in de Jacob Bremerstrjitte in Balk de daken. De werkzaamheden duren tot en met donderdag 17 december 2020.

Stremmingen
Op 15 momenten in deze periode, van 07.00 uur – 12.00 uur,  wordt de weg afgesloten voor het verkeer. Welke dagen dat dat zijn is afhankelijk van het werk en niet ver van tevoren aan te geven.

Meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Agricola Bouw in Warns telefoonnummer 0514 – 681 413.

——————————————————————————————————————-