Zomer voetbaldagen

14-07-2022 JOURE – Wil je een sportieve afsluiting van je zomervakantie? Dat kan bij de zomervoetbaldagen van de voetbalacademie bij SC Joure. Wij organiseren in de laatste week (ma 22, di 23 en wo 24 augustus) van de schoolvakantie  drie complete dagen die vol staan van de voetbalactiviteiten! Doe mee en schrijf je in!

Je bent de hele dag aan het voetballen en/of keepen en krijgt individuele aandacht en de beste tips om een nog betere voetballer of keeper te worden. Bij de zomervoetbaldagen heb je de ideale combinatie tussen plezier en voetbal.

Wat kun je verwachten?
Drie dagen compleet verzorgd voetballen en/of keepen in de buitenlucht, inclusief (gezonde) lunch, sportdrank, (vers) fruit en begeleiding van ervaren jeugdtrainers.

Van uitdagende activiteiten tot doelgericht trainen, het komt  allemaal aan bod tijdens deze drie dagen. Op het programma staan o.a. techniektrainingen, afwerkvormen, snelheidstesten, voetbalspellen (met dagprijzen) en natuurlijk diverse toernooi- / partijvormen. Daarnaast zijn er ook grote voetbal- en springkussens.

Voetbalquiz
Tijdens de lunchpauzes kun jij voetbalkennis testen in de vorm van een leuke  voetbalquiz

Je traint samen met je vrienden/vriendinnen en de leukste trainers
Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Voor iedereen een compleet tenue incl. je naam op het shirt
Elke deelnemer krijgt een volledig voetbaltenue bestaande uit een shirt, broekje en kousen inclusief je naam op het shirt! Hoe gaaf is dat.

Wil jij samen met een vriendje of vriendinnetje meedoen?
Laat het ons via het inschrijfformulier weten en wij doen ons best om jullie bij elkaar in de groep te plaatsen!

Wanneer: maandag 22 augustus t/m woensdag 24 augustus)
Kosten: € 125,00