Zagen, zagen en nog eens zagen!

30-10-2019 OUDEHASKE – Help jij ons mee de boompjes om te zagen, zodat de Gagel weer de ruimte krijgt? Kom naar Douwe Pôlle! Je krijgt van ons het gereedschap dat je nodig hebt. Zagen maar! PS: laat de Gagel wel staan!

Geef je op!
Ben je 5 jaar of ouder en neem je je ouders of pake en beppe mee? Geef je dan op via bliidoptwiid@hotmail.nl. Deze middag wordt vanuit het buitenlokaal “Bliid op ’t Wiid” georganiseerd door Dorpsbelang Oudehaske, Jeugd vogelwacht Joure en Staatsbosbeheer.

Praktische zaken:
Voor wie: kinderen vanaf 5 jaar.
Door wie: Staatsbosbeheer in samenwerking met Dorpsbelang Oudehaske
Waar: Buitenlokaal Bliid op het Wiid aan het Nannewiid. In Oudehaske tegenover Jousterweg 59 het schelpenpad inrijden tot aan het einde (tweede parkeerplaats)
Wanneer: Zondagmiddag 3 november 2019
Aanvang: 13:30 – 15:30
Prijs: gratis
Tip: Trek je oude kleren en laarzen aan!

Heb je nog meer vriendjes en vriendinnetjes of neefjes en nichtjes, die dit ook leuk vinden: Stuur gerust dit mailtje aan ze door. Willen ze de nieuwe aankondigingen elke keer ontvangen, dan kunnen ze hun mailadres naar bliidoptwiid@hotmail.nl sturen en komen ze ook in de vaste mailinglijst. Wil je juist geen aankondigingsmailtjes meer ontvangen of op een ander emailadres? Dan kan je dit ook op dat mailadres doorgeven.