Workshop creatief schrijven

29-09-2020 JOURE – Susan Konst geeft een workshop creatief schrijven voor mensen die iets met taal hebben en graag eens aan de slag willen gaan met schrijven.

Lekker aan de slag
Schrijf je wel eens een verhaal of gedicht en lijkt het je leuk hier verdieping of variatie in aan te brengen? Of heb je nog nooit iets geschreven maar wil je graag eens proberen of het iets voor je is? Kom dan naar de workshop creatief schrijven van Susan Konst.

Susan volgde van 2015 tot 2019 lessen op de schrijversvakschool in Groningen. Het plezier dat ze zelf aan schrijven heeft en technieken die daarbij kunnen helpen, deelt ze graag met anderen.  In de workshop kunnen deelnemers nagaan of creatief schrijven iets voor hen is. Naast een korte uitleg, krijgen de deelnemers een aantal schrijfopdrachten. Neem dus pen en papier mee als je naar deze workshop komt!

Susan Konst (Bakhuizen, 1963) studeerde als cultuurhistoricus af op een onderwerp uit de literatuurgeschiedenis. Ze houdt van taal, schrijft gedichten en verhalen en is eigenaar van Crebis, een klein schrijfbedrijf. In het dagelijks leven werkt ze bij GGZ Santana in Heerenveen als Verpleegkundig specialist GGZ. In haar werk is ze altijd nieuwsgierig naar mensen hun verhalen.    

Uiteraard houdt de bibliotheek zich aan de RIVM maatregelen. De workshop is gratis, er is plaats voor 10 personen, meld je daarom snel aan via onderstaande knop. 

Aanmelden kan via deze link