Workshop creatief schrijven in Bibliotheek Joure

23-09-2020 JOURE – Woensdag 7 oktober om 19.30 uur geeft Susan Konst een workshop creatief schrijven in de Bibliotheek in Joure. Liefhebbers van taal kunnen zo ontdekken of creatief schrijven iets voor hen is.

U hebt iets met taal, schrijft wel eens een verhaal of een gedicht. Het lijkt u leuk daar verdieping of variatie in aan te brengen. Misschien schrijft u nog niet, maar wilt u het een keer proberen. Dat kan met de workshop creatief schrijven. Susan deelt haar plezier in schrijven en technieken die daarbij kunnen helpen graag met anderen. Naast een korte uitleg, krijgen de deelnemers een aantal schrijfopdrachten. Neem daarom pen en papier mee als je naar deze workshop komt!

Susan Konst (Bakhuizen, 1963) studeerde als cultuurhistoricus af op een onderwerp uit de literatuurgeschiedenis. Ze houdt van taal, schrijft gedichten en verhalen en is eigenaar van Crebis, een klein schrijfbedrijf. In het dagelijks leven werkt ze bij GGZ Santana in Heerenveen als Verpleegkundig specialist GGZ. In haar werk is ze altijd nieuwsgierig naar mensen hun verhalen.

Meedoen aan deze workshop is gratis. Er is plaats voor maximaal 10 personen, daarom is vooraf aanmelden wel nodig. Dat kan aan de balie in de bibliotheek of via www.bmf.nl/konst Er is voldoende ruimte om de RIVM maatregelen na te leven.