Wijziging kledinginzameling Dorcas

06-10-2020 AKMARIJP – Al sinds jaar en dag kan er bij het kledingdepot voor Dorcas in Akmarijp, overtollige kleding worden ingeleverd. Kleding waarvan een gedeelte naar de mensen in Oost-Europa gaat. Het merendeel wordt verkocht via de Dorcas kringloopwinkels in Friesland.

De opbrengst wordt besteed aan de projecten van Dorcas. Mensen in Afrika, Azië en Oost-Europa, worden zo via nood- of structurele hulp, geholpen om te overleven. Ook kleine huishoudelijke goederen, speelgoed en nog zoveel andere artikelen waren altijd welkom.

Dat wordt nu anders.
Het aanbod van de overige goederen is zo groot, dat we het als depot niet meer kwijt kunnen bij de kringloopwinkels van Dorcas. De magazijnen daar zijn vol, overvol zelfs. Prachtig natuurlijk, dat veel mensen Dorcas zo goed weten te vinden. En daar zijn we heel blij mee en dankbaar voor.

Wat kunt u wel brengen?

  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
  • Riemen            

Alles moet wel schoon en heel zijn. Dorcas moet coronaproof werken en dat houdt in dat u de kleding en dergelijke gewoon bij hen voor de deur kunt zetten. Wel graag waterdicht verpakt. Dan vindt de organisatie het wel. Iedereen wordt bij voorbaat bedankt voor de medewerking

Fam. Hoekstra, Fjildwei 1 Akmarijp. Tel. 0566-689865