(Weg)werkzaamheden binnen De Fryske Marren

23-11-2019 JOURE – Er zijn veel werkzaamheden binnen onze gemeente aan de weg en op het water. Hieronder volgt een overzicht waar u mogelijk (verkeers) hinder kan verwachten:

Terkaple
Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Skûtmakkerspôle in Terkaple. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven. Bestemmingsverkeer kan, in overleg, het werk passeren. Tussen de werkzaamheden door is de weg zoveel mogelijk open.

Rohel
asfalteringswerkzaamheden Kerkweg en Kwekerijweg. Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Kerkweg en Kwekerijweg in Rohel. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

Bestemmingsverkeer kan, in overleg, het werk passeren. Tussen de werkzaamheden door zullen de wegen zoveel mogelijk open zijn. De Kerkweg en de Kwekerijweg zijn niet gelijktijdig gestremd.

Oudehaske
asfalteringswerkzaamheden Siebe de Ruiterweg. Van 25 tot 30 november 2019 vinden er asfalteringswerkzaamheden plaats aan de Siebe de Ruiterweg in Oudehaske. De weg is tijdens deze werkzaamheden, in beide richtingen, afgesloten voor het verkeer. Een omleiding wordt met borden aangegeven.

Bestemmingsverkeer kan, in overleg, het werk passeren. Tussen de werkzaamheden door is de weg zoveel mogelijk open.

Joure
Herinrichting en onderhoud Pastorielaan. Van maandag 18 november tot zaterdag 30 november vinden er wegwerkzaamheden plaats aan de Pastorielaan in Joure. Het gaat om het gedeelte tussen kruising Lyts Luchtenveld tot aan aansluiting Prof. Titus Brandsmaweg. De weg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.

Terherne
Herinrichting centrum. In het najaar van 2019 wordt het centrum van Terherne opnieuw ingericht. Door de werkzaamheden nu uit te voeren, heeft het dorp er het minste last van tijdens het toeristisch seizoen. De werkzaamheden hebben gevolgen voor het doorgaand verkeer.

Klik hier voor meer informatie