Vanochtend is er in het noordwestelijk kustgebied kans op een bui. Verder is het grijs, op veel plaatsen mistig en kan het plaatselijk nog glad zijn. Er staat weinig wind.

Vanmiddag is het overwegend bewolkt en plaatselijk kan de mist hardnekkig zijn. Er zijn ook plekken waar de zon even tevoorschijn komt. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De maximumtemperatuur ligt rond 2°C, maar in hardnekkige mist zal de temperatuur niet of nauwelijks boven nul komen. Het waait amper.

Vanavond kan er langs de noordwestkust een enkele bui voorkomen. Elders blijft het droog en kan er weer mist ontstaan. Bovendien gaat het overal licht vriezen waardoor het glad kan worden. Er staat weinig wind.

Komende nacht ontstaat plaatselijk weer mist en kan het ook plaatselijk glad zijn door bevriezing van natte weggedeelten. In het noordwesten drijven enkele winterse buien over, waardoor eveneens gladheid kan ontstaan. De minimumtemperatuur ligt tussen het vriespunt in het westen en plaatselijk -5°C in het oosten. Er staat een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen.

Morgenochtend komen er in het noordwesten en midden enkele winterse buien voor. Plaatselijk kan een dun sneeuwdek ontstaan en is het glad. Verder is het lokaal mistig en is de zon in het oosten af en toe te zien. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

Morgenmiddag overheerst de bewolking en komt mogelijk plaatselijk nog hardnekkige mist voor. Verder is er vooral in het noordwesten een winterse bui mogelijk. De middagtemperatuur ligt rond 2 graden. Op plaatsen waar het de hele middag grijs blijft komt de temperatuur nauwelijks boven het vriespunt uit. Er staat een zwakke tot matige wind uit het zuidwesten.

Morgenavond komen in het westen enkele winterse buien voor. Verder is er veel bewolking en is er ook plaatselijk sprake van mist en/of gladheid. Er staat niet veel wind. (Bron: KNMI)