Van het westen uit perioden met regen

Vanochtend is het overwegend bewolkt en gaat het van het westen uit op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, in het westen en noorden geleidelijk vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig, windkracht 6, later langs de noordwestkust mogelijk hard, windkracht 7.

Vanmiddag is het bewolkt en regent het af en toe. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C. Er staat een overwegend matige, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtige tot krachtige wind uit het zuidwesten. Aan de noordwestkust is de zuidwestenwind eerst nog hard, windkracht 7.

Vanavond is het bewolkt en hier en daar regent het. De wind uit het zuidwesten is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Komende nacht trekken er buien over het land. Met een minimumtemperatuur van rond 10°C is het zacht. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig tot vrij krachtig. Aan zee en op het IJsselmeer is de wind krachtig tot hard, windkracht 6 à 7.

Morgenochtend schijnt de zon af en toe maar komen er ook buien voor. De zuidwestenwind is matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, windkracht 5 tot 6.

Morgenmiddag is er af en toe zon en komen er buien voor. De middagtemperatuur loopt uiteen van 12°C aan zee tot 16°C in het zuidoosten. De wind komt uit het zuidwesten en is boven land matig tot vrij krachtig, aan zee en op het IJsselmeer overwegend krachtig, windkracht 6.

Morgenavond is er vrij veel bewolking en gaat het op steeds meer plaatsen regenen. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is boven land matig, aan zee en op het IJsselmeer (vrij) krachtig, windkracht 5-6. (Bron: KNMI)