Vanmiddag is er een kleine kans op een enkele bui. Er is af en toe zon. De maximumtemperatuur ligt tussen 22°C in het westen en 26°C plaatselijk in het oosten en zuiden. Er staat een zwakke tot matige uit het noorden.

Vanavond is het op de meeste plaatsen droog en schijnt af en toe de zon. Er staat een zwakke tot matige wind uit het noordwesten.

Komende nacht is het droog, verder landinwaarts kan er plaatselijk mist ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van 10°C in het noorden tot 17°C aan zee.

Morgenochtend is er vrij veel bewolking en vooral in het westen kan een lichte bui voorkomen. Er is weinig wind. Aan zee en op het IJsselmeer staat een matige wind uit het zuiden. Halverwege de ochtend wordt de wind overal matig uit het zuidwesten.

Morgenmiddag vallen er verspreid over het land enkele buien. Er is een kleine kans op onweer. De middagtemperatuur ligt langs de kust rond de 22°C, in het oosten en zuidoosten wordt het 25°C. De wind is matig en komt uit het zuidwesten, vanaf halverwege de middag uit het westen.

Morgenavond is het half tot zwaar bewolkt. Vooral in het oosten komen nog enkele buien voor, met daarbij een kleine kans op onweer. Landinwaarts staat er weinig wind, aan zee en op het IJsselmeer waait een matige wind uit het zuiden. (Bron: KNMI)