Week vol Ontmoeting in DFM


28-09-2018 JOURE – Ben je een vrouw en kom je uit Joure of omgeving? Heb je zin om samen met andere vrouwen gezellig koffie te drinken en aansluitend samen te lunchen? Kom dan vrijdag 5 oktober om 10 uur naar KleurrijkMiks, Brugstraat 1 te Joure. Je bent van harte welkom! Tijdens de koffie spelen we Mix&Meet. Dit is een actieve, persoonlijke en vrolijke manier om in gesprek te komen met (nieuwe) vrouwen. Gewoon heel erg leuk om te doen. Doe je mee? Deelname aan Mix&Meet is gratis. Alleen voor de koffie wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Rond 12 uur dekken we gezamenlijk de tafel voor de lunch, de zogenaamde Schuif-maar-aan tafel. Voor deelname aan de lunch vragen we een eigen bijdrage van twee euro. Wil je mee eten? Geef dit dan uiterlijk 2 oktober door bij Miks via telefoon@miks-welzijn.nl of 0513-414593.

KleurrijkMiks sluit met deze activiteit aan bij de Week vol Ontmoeting, die landelijk de Week tegen Eenzaamheid wordt genoemd. Een week boordevol activiteiten voor jong en oud. Met als doel mensen in een ongedwongen sfeer in de gelegenheid te stellen mensen te ontmoeten door met elkaar te eten, actief of creatief te zijn.

Dus zet de stap en kom ook langs bij KleurrijkMiks of bij één van de andere activiteiten in deze week, die je vindt op www.miks-welzijn.nl of op de posters hieronder.
Want ontmoeten, dat moet je gewoon doen!