Week van de Leesclub

29-01-2019 JOURE – In de Week van de Leesclub kun je in de Bibliotheek in Joure kennismaken met een nieuwe leesclub over geschiedenis. Van 28 januari tot en met 3 februari vindt de eerste landelijke Week van de Leesclub plaats. Doel van deze week is om mensen die graag lezen enthousiast te maken om boeken te bespreken in een leesclub.

In Joure start in die week een nieuwe leesclub geschiedenis, op initiatief van Stichting Senia, de landelijke organisatie van leesclubs. Senia start in deze week op 12 plaatsen in Friesland zo’n leesclub, waarbij ze samenwerkt met onder andere het Friesch Dagblad.

Op woensdagmiddag 30 januari is er een bijeenkomst in de Bibliotheek in Joure waarin Wilhelmien Kater, vrijwilliger van Senia, informatie geeft over de werkwijze en de literatuurlijst. De bijeenkomst is geheel vrijblijvend, na de informatieronde en nadere kennismaking met andere belangstellenden, kun je ervoor kiezen om mee te doen.

Mocht je verhinderd zijn maar wel belangstelling hebben, meld dit dan bij info@senia.nl, dan word je op de hoogte gehouden.
Kijk voor meer informatie ook op www.weekvandeleesclub.nl

30 januari 2019, van 14:30 tot 16:00 | Joure
Kosten: Gratis toegang