Week tegen Eenzaamheid

02-10-2020 JOURE – Kom erbij! Tot en met 8 oktober is het Week tegen Eenzaamheid. Door het hele land is er dan extra aandacht voor het thema eenzaamheid. In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid 2020 is van 1 tot en met 8 oktober.

Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid een succes!

Hoe kan ik iets doen?
Lijkt het je leuk om iets voor/met anderen te organiseren? Zoek dan contact met het dorpshuis of benader de buurtwerkers van Sociaal Werk De Kear. Aanmelden als vrijwilligers kan via www.vipdefryskemarren.nl
Brugstraat (in de Mix)
8501 EV Joure
06-50168519

Omapost!
Met omapost stuur je gemakkelijk je eigen online foto’s naar je opa en oma — of iemand anders natuurlijk. Ze krijgen dan een echt kaartje door de brievenbus.
https://www.omapost.nl/
https://adopteer.omapost.nl/

Een huiskamer voor de buurt!
Bij Bosshardt is een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waar iedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is.
Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden
georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.