Wandelexcursie Rysterbosk

04-02-2020 Vlakbij Rijs ligt het Rysterbosk. Hier kun je heerlijk wandelen over de statige lanen, uitkijken over het IJsselmeer en een bezoek brengen aan het sprookjesachtige vredestempeltje. Kortom, het Rysterbosk is een bezoek meer dan waard! 

In de 17e eeuw is dit bos aangelegd. Je vindt hier dan ook hele oude bomen. Je kunt hier heerlijk wandelen over de statige lanen, uitkijken over het IJsselmeer en een bezoek brengen aan het sprookjesachtige vredestempeltje. Kortom, het Rysterbosk is een bezoek meer dan waard!

Tijdens deze wandelexcursie wordt speciaal aandacht besteed aan hoe de natuur in de winter overleeft. Kom genieten van de beuken en eiken in dit prachtige bos. Onze natuurgids vertelt je graag waar de vleermuizen uitrusten en speurt samen met jou naar sporen van reeën en dassen

Interesse?
Meld je uiterlijk een dag van te voren aan (tot 15.00 uur) via tel 0511 – 53 96 18 (let op: alleen mogelijk tijdens openingstijden bezoekerscentrum Nationaal Park de Alde Feanen). Vraag bij meer dan 8 personen een groepsexcursie aan!

Rijsterbos
Marderleane
8572 WG Rijs
Zaterdag 8 februari
9.30 – 11.30 uur