VVV agentschap Terherne vandaag weer open


14-04-2017 TERHERNE – Het VVV agentschap in Terherne heeft een nieuwe eigenaar! Vanaf vandaag kun je voor alle toeristische vragen over Terherne en omgeving terecht bij de medewerkers van het Kameleon-dorp, gevestigd in het Botenstation, Koailân 2. De VVV vlag wappert aan de gevel met het bekende blauwe VVV logo. De naamsbekendheid van de VVV is groot en we merken nog altijd dat de service die de VVV biedt in een grote behoefte voorziet. Het VVV agentschap in Terherne maakt gebruik van de VVV licentie van VVV de Friese Meren-Gaasterland.

Bij het agentschap kunnen toeristen, (dag)recreanten maar ook inwoners van Terherne terecht voor informatie over o.a. wandelen, fietsen, varen en evenementen in deze regio. Ook is er divers foldermateriaal beschikbaar zoals het nieuwe VVV magazine 2017, boordevol inspiratie en tips. Het VVV assortiment bestaat verder uit o.a. VVV Cadeaubonnen, VVV Dinercheques, Bioscoopbonnen, wandel-, fiets- en waterkaarten en diverse routes. Ook kunt u hier terecht voor Kameleon-souvenirs, koffie thee en ijs.

Openingstijden VVV Agentschap Terherne 2017
Vandaag van 10.00 – 17.00 uur. En alle schoolvakanties, feestdagen en weekenden van 10.00-17.00 uur tot en met 29 oktober.

Bezoekadres
VVV agentschap Terherne
Koailân 2
8493 LA Terherne
tel. 0566 – 689288
info@vvvfriesemerengaasterland.nl
www.vvvfriesemerengaasterland.nl