VV Oudehaske haalt €1367,80 op met Grote Clubactie


30-01-2018 OUDEHASKE – Bijna iedere club kan extra geld goed gebruiken. Clubhuizen hebben onderhoud nodig en materialen moeten worden vervangen. Elk jaar realiseren ongeveer 5.500 verenigingen via de Grote Clubactie hun doelen. Daarom heeft VV Oudehaske ook dit jaar weer deelgenomen aan de Grote Clubactie.
Wat is de grote clubactie?
Je vereniging bestelt verkoopboekjes (voor gegevens kopers) en/of loten bij de Grote Clubactie. Je vereniging verkoopt de loten voor € 3,- per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd, waarbij lotenkopers vele prijzen kunnen winnen, waaronder € 100.000,-.

Dit is al sinds het eerste lot een feit en daarmee ook de kracht van de Grote Clubactie. De opbrengst voor verenigingen ligt ongeveer tussen de € 1.000,- en € 10.000,- per vereniging.

Opbrengst v.v. Oudehaske
Na het grote succes van het afgelopen jaar, heeft onze vereniging dit jaar weer deelgenomen aan de Grote Clubactie. En met succes: dit seizoen hebben de jeugdleden in totaal circa 600 loten verkocht. In totaal resulteerde dit in een opbrengst van maar liefst € 1367,80 (!). Wat natuurlijk een uitstekende prestatie is gerealiseerd door onze eigen jeugdteams!

Top drie lotenverkopers
Voor de 3 beste lotenverkopers was er een verrassing. Zij kregen een waardebon van Bol.com aangeboden:
– Marcia Reitsma (94 verkochte loten)
– Afke Stuiver (31 verkochte loten)
– Mats Bauer (27 verkochte loten)

De sponsorcommissie wil iedereen bedanken voor hun inzet. Ze hopen volgend seizoen ook weer op het enthousiasme van de jeugdleden te mogen rekenen bij de verkoop van de loten.