VROEM! Oldtimer festival op zaterdag 15 juni

09-06-2019 JOURE – Klassieke bolides en hun bezitters staan centraal tijdens VROEM. Dit bijzondere evenement is gratis toegankelijk voor zowel deelnemers als bezoekers en staat bol van activiteiten voor jong en oud met auto’s, motoren, brommers, live-muziek, een onderdelenmarkt en een kinderplein. Van 9-17 uur.

Programma
’s Ochtends om negen uur worden de deelnemers in Joure ontvangen met koffie. Na een gezellig samenzijn wordt om half tien het startschot gegeven voor de rondrit. De deelnemers rijden in colonne door de Midstraat. Op het rallypodium wordt een foto gemaakt. Hierna begint voor de deelnemer een anderhalf uur durende rondrit door de prachtige Friese omgeving. Onderweg zullen een aantal verrassende elementen te voorschijn komen.

Rond het middaguur worden de voertuigen terugverwacht en opgesteld in de Midstraat waar zij, en haar eigenaars te bewonderen zijn door het toestromende publiek. Om vier uur sluiten we af en kunnen de foto’s gratis worden afgehaald. Geïnteresseerd in deelname? Meld u gratis aan!

TijdstipOmschrijvingLocatie
9.00 uurOntvangst deelnemersSinnebuorren Joure
9.30 – 10.30 uurStart rondrit over het rallypodiumMidstraat t.h.v. Terra Mannenmode
11.30 uurKinderplein geopendMidstraat t.h.v. Drolshagenplein
12.30 uurOpstellen deelnemende voertuigenMidstraat vanaf D.E. Plein
12.30 uurStart livemuziekMidstraat
16.00 uurTrekking loterijMidstraat t.h.v. Jouster Toer
16.00 uurBekendmaking diverse prijswinnaarsMidstraat t.h.v. Jouster Toer
16.15 uurUitgifte foto’s rallypodiumMidstraat t.h.v. Jouster Toer
16.30 / 17.00 uurAfscheid deelnemersMidstraat

N.b. Alle programma onderdelen zijn onder voorbehoud. Tevens zal het programma in de aanloop naar het evenement nog worden aangepast.