Voorlezen en knutselen: Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek

19-03-2022 JOURE – Kom in de Week van het geld naar de bibliotheek om een leuk verhaal te horen over Meneer Konijn en zijn chocoladefabriek. Meneer Konijn verkoopt chocolade eitjes, maar de kippen zijn daar niet blij mee! Na het verhaal kun jij je eigen paaseieren verzamelen en beschilderen! Kom je ook?

De Week van het Geld
De Week van het geld is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Onder het motto ‘jong geleerd is oud gedaan’ wil het platform kinderen en jongeren voorbereiden op financiële redzaamheid in de toekomst. De Week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis. Van 28 maart t/m 1 april 2022 vieren we samen met onze partners, deelnemende partijen en gemeenten de 11e editie van deze projectweek.

Van doekoe tot digi!
De wereld wordt steeds digitaler. Online winkels zijn altijd open, steeds meer kinderen krijgen hun zakgeld digitaal en jongeren betalen met hun mobiele telefoon. Daarom is het thema van de Week van het geld dit jaar: van doekoe tot digi!

Deze activiteit vind plaats op maandag 28 maart van 15.00 uur tot 16.00 uur in de bibliotheek Joure. Reserveren kan via deze link.