Volleybalnieuws uit Langweer


09-06-2018 JOURE – Het derde dames team is gepromoveerd naar de 3e hebben zich als tweede geplaatst in de competitie en dat is voldoende om een klasse hoger te gaan spelen. Door blessureleed zijn er halverwege het seizoen al dames uitgevallen. Met een oproep op
social media en onder vrienden is het gelukt elke wedstrijd voldoende strijdsters bij elkaar te krijgen. En hoe, met een promotie als gevolg. Klasse. Door deze actie, zijn er ook een aantal nieuwe leden bijgekomen. Erg leuk!

De standen van de overige teams: Dames 1 is 10e geworden in de tweede klasse. De uitslagen in deze poule lagen erg dicht bij elkaar en het was tot de laatste wedstrijd toe spannen. Dames 2 is 3e geworden in de derde klasse. Het herenteam is als vijfde geëindigd. Mooi voor elkaar dus: 2 dames teams in de 3e klasse, een dames team in de 2e herenrecreanten team. En wie wil deze topteams nou niet trainen?!

Dat is namelijk wat de club nog mist voor komend seizoen; een trainer voor alle teams. Lijkt het je wat? Neem dan contact op met het bestuur van LVVO, Langweerder volleybal vereniging ontwikkeling.