Vivace Christmas Carols

16-12-2021 JOURE – Zaterdag 18 december zingt het Jouster koor Vivace tweemaal christmas carols! Onder leiding van Emily Diepenveen-Zwart en met medewerking van Rients Schuddebeurs op piano zal om 14:30 uur en om 15:30 uur een optreden verzorgd worden.

Het optreden zal worden gehouden tussen 14.30 en 15.30 uur in de Hobbe van Baerdt kerk gevestigd aan de midstraat 69 te Joure. De entree is gratis echter dient u wel een coronatoegangsbewijs te kunnen laten zien (bewijs van genezing, vaccinactie of test).

Het Koor Vivace is een enthousiast koor met zo’n 50 leden van 40+. Zij repeteren gemiddeld 3 keer per maand op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in De Oerdracht. Het repertoire omvat vele Engels- en Nederlandstalige (kerk)liederen, klassiek en licht-klassiek, maar ook enkele anderstalige liederen.

Nieuwe leden
Er is plaats voor nieuwe leden mits deze nog niet de leeftijd van 60 jaar hebben bereikt. Je kunt, als bovenstaande van toepassing is, 3 keer komen proefzingen. Daarna wordt er bepaald of je kunt worden toegelaten Over uitzonderingen qua leeftijd (voor stemsoorten die versterking dringend nodig hebben) beslist het bestuur.

Voor meer informatie kunt terecht op hun website