Virtuele EK actie bij 4 kroegen in Joure

28-05-2021 JOURE – Het EK voetbal komt er weer aan en we zijn er weer bij! Helaas is dit jaar alles anders dan normaal. Geen volle cafés en pleinen met grote schermen, maar thuis voor de TV met maximaal 2 vrienden. De cafés mogen zowel binnen als buiten de wedstrijden helaas niet uitzenden en dat doet pijn.

Toch kun jij er een beetje bij zijn. Om de cafés te steunen in deze tijd, is er de mogelijkheid jouw plaatsje in het café te kopen voor tijdens de wedstrijden. Je mag er tijdens de wedstrijden dan wel niet fysiek aanwezig zijn, toch laat jij hiermee zien betrokken te zijn met jouw café. Het kopen van je plekje voor het gehele EK kost maar € 25,- en hiervoor krijg je ook nog iets terug.

Jij mag namelijk mee doen met de gratis oranje EK-pool van Joure. Hiermee kun je veel mooie prijzen winnen en dat is zeker de moeite waard.

Steun de horeca en maak kans op mooie prijzen
– Hoofdprijs€ 449 aan waardebonnen te besteden in de Jouster café
-2de prijs€ 350 aan waardebonnen te besteden in de Jouster cafés
– 3de prijs€ 250 aan waardebonnen te besteden in de Jouster cafés

Afhankelijk van het aantal verkochte barkrukken worden er nog prijzen toegevoegd. Het resterende geld wordt ten alle tijde verdeeld over de vier kroegen. Kijk voor meer informatie op https://oranjepooljousterhoreca.nl